آموزشگاه موسیقی اسطوره

موسیقی کودک

پیانو Piano یکی از سازهای صفحه‌کلیددار و مشهورترین آن‌ها است. صدای پیانو در اثر برخورد چکش‌هایی با سیم‌های فلزی آن در داخل جعبه چوبی تولید می‌شود. این چکش‌ها در اثر فشرده شدن کلیدها (کلاویه‌ها) به حرکت در می‌آیند. پیانو را بارتولومئو کریستافوری در حدود سال ۱۷۰۰ میلادی در شهر پادووای ایتالیا اختراع کرد. به دلیل شکل مکانیسم پیانو یک پیانیست می‌تواند همزمان تا ده نت را به صدا درآورد.

آنچه در اصطلاح به آن پیانوی گرند یا گرند پیانو (Grand Piano) گفته می‌شود (و در ایران با نام نادرستِ «پیانو رویال» شناخته می‌شود)، غالباً بیش از دو متر طول دارد و دارای درِ بزرگی‌ست که برای هرچه بهتر شدنِ صدای پیانو، معمولاً در هنگام نواختن ساز، این در را در وضعیت نیمه‌باز توسط پایهٔ کوچکی ثابت می‌کنند. انواع اصلیِ دیگرِ پیانو با نام‌های پیانوی دیواری (upright)، پیانو الکتریک، پیانوی چهارگوش (square grand)، و پیانوی اسپینت (spinet piano) هستند، که پیانوهای چهارگوش و پیانوهای اسپینت امروزه منسوخ شده‌اند. برخی از پیانیست های مطرح جهان می توان به فردریک شوپن، لودویگ فان بتهوون، ولفگانگ آمادئوس موتسارت، یوهان سباستین باخ، موریس راول، ادوارد گریگ و ... اشاره کرد. از پیانیست های مشهور ایرانی می توان به مرتضی محجوبی، سیاوش بیضایی، امانوئل ملیک آصلانیان، سامان احتشامی، جواد معروفی، انوشیروان روحانی و ... اشاره کرد. کتاب بِیِر beyer، کتاب اشمیت تمرینات مقدماتی برای پنچ انگشت، کتاب آموزش پیانو هانون و کتاب های آموزش پیانو چرنی (Carl Czerny) می تواند منبع مناسبی برای یادگیری خودخوان هستند.

سوالات شما

هنر آموزی

کلاس های موسیقی به طور متداول چند جلسه در هفته برگزار می گردد؟

در آموزشگاه موسیقی اسطوره کلاس ها به طور معمول یک جلسه در هفته برگزار می گردد و البته در اکثر آموزشگاه های موسیقی ایران نیز نحوه برگزاری کلاس های عملی موسیقی به همین صورت می باشد.

سخت ترین ساز کدام است؟ آسان ترین ساز کدام است؟

این سوالی است که بعضا از سوی هنرجویان شنیده می شود. باید گفت که چیزی به نام سخت ترین ساز و یا آسان ترین ساز وجود ندارد و سختی و راحتی یادگیری هر ساز به استعداد و روحیه آن هنرجو نیز بستگی دارد. همانطور که در مدرسه برخی از دانش آموزان در درس هایی مثل تارخ و جغرافی قوی هستند و در درسی مثل ریاضی مشکل دارند و برخی دیگر برعکس هستند، در موسیقی نیز این حالت وجود دارد و ممکن است یادگیری پیانو برای یک هنرجو آسان باشد اما یادگیری سازی مثل ساسیفون برایش بسیار مشکل بلشد و یا برعکس.

زمان هر جلسه چقدر است؟

در کلاس های خصوصی موسیقی به طور معمول زمان هر جلسه در حدود بیست دقیقه تا نیم ساعت است که البته گاه با صلاحدید استاد ممکن است این زمان کمتر و یا بیشتر شود. در کلاس های گروهی موسیقی ،کلاس ها در حدود 45 دقیقه الی یک ساعت می باشد.

آموزش موسیقی از روی نت بهتر است یا به صورت شنیداری (گوشی)؟

قطعاً موسیقی یک هنر شنیداری است و تقویت گوش و یادگیری درست شنیدن و تقلید کردن در موسیقی نقش مهمی دارد. درست مثل یادگیری زبان. اما با توجه به علمی شدن موسیقی و دانش هایی نظیر هارمونی و کنترپوآن و… یادگیری موسیقی به صورت گوشی یادگیری کاملی نیست و هنرجوی موسیقی را دچار معضل می کند. فراگیری ساز از روی نت و علمی مطمینا راه بهتری هست

متوسط دوره یادگیری ساز چقدر است؟

یادگیری هنر موسیقی نیز مانند سایر هنرها نیاز به تمرین و علاقه واستعداد و پشتکار دارد. با توجه به اینکه استعداد و علاقه و میزان تمرین و پشتکار همه مثل هم نیست و از طرفی همه سازها نیز مثل هم نیستند، نمی توان زمان متوسطی برای یادگیری ساز در نظر گرفت. از طرفی یادگیری موسیقی و نوازندگی یک ساز، چیزی نیست که در جایی تمام شود و ما بتوانیم نقطه وسط یادگیری را حساب کنیم. اما در کل برای یادگیری هر نوع سازی حد اقل باید یک سال به طور پیوسته تحت آموزش بود و تمرینات روزانه را به درستی انجام داد.

تصویر
اساتید موسیقی کودک

هیلدا رضایی

سابقه کاری از سال 1390 - مدرک تحصیلی

اساتید موسیقی کودک

هیلدا رضایی

روزهای تدریس:دوشنبه
تصویر

الهه منصوری

روزهای تدریس:شنبه

قوانین و مقررات آموزشگاه اسطوره

  1. هنرجوی محترم باید در ساعت مقرر در کلاس حاضر شود.
  2. رعایت شئونات اخلاقی در محیط کلاس و فضای مجموعه رعایت شود.
  3. کلاس‌ها در ساعت مقرر و راس زمان تعیین شده شروع و خاتمه می‌پذیرد.
  4. در صورت عدم حضور حداقل یک روز قبل مسئول آموزش را مطلع نمایید.
  5. شهریه برای یک ترم آموزشی یعنی ۱۰ جلسه دریافت می‌شود.
  6. غیبت هنرجو بر عهده خودش بوده و جلسه اضافی منظور نخواهد شد.
  7. هنرجو باید در حفظ ساز و لوازم شخصی خود دقت کافی داشته باشد آموزشگاه هیچگونه مسئولیتی در قبال لوازم هنرجو ندارد.
  8. زمان آموزش بین ۲۰ الی ۳۰ دقیقه برای هر ساز به صورت خصوصی و ۴۵ دقیقه برای کلاس‌های گروهی می‌باشد.
  9. در خصوص تغییر زمان کلاس‌ها و جابجایی کلاس‌ها حتماً از قبل با مسئول آموزش هماهنگ شود.
  10. در صورت اخراج هنرجو از فضای آموزش به دلایل مختلف و رفتار خارج از عرف شهری مسترد نخواهد شد.
  11. ظاهر آراسته و پوشش مناسب فضای آموزشی از موارد مهمی است که باید رعایت شود.
  12. در صورت وارد آمدن خسارت به اموال موسسه آموزشی هنرجو باید جبران خسارت کند.
  13. به هیچ عنوان شهریه استرداد داده نمی‌شود.